Laden Evenementen

« Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Rond de Klok: “Marcellinus is mijn naam”

1 november 2023 - 19:00 tot 21:00

Rond de Klok: “Marcellinus is mijn naam”

Op woensdag 1 november, rond Allerheiligen en Allerzielen, ben je van harte welkom op de Westerhelling. We komen samen voor een avond met rituelen. We luisteren naar een verhaal, we zullen samen zingen, buiten zijn en stil zijn. In het hele land worden rond deze tijd in kerken, op pleinen, of in de natuur bijeenkomsten gehouden om te denken aan mensen die niet meer bij ons zijn, en om stil te staan bij ons eigen leven.

In de tuin van de Westerhelling staat een klok met een prachtige naam – Marcellinus – en een prachtige klank. De naam en de klank zijn elementen van deze avond samen op de Westerhelling.

Onze naam hoort bij ons, is onlosmakelijk verbonden met wie we zijn. De namen van mensen die niet meer onder ons zijn en onze eigen naam zullen klinken op deze avond. We mogen herdenken, stilstaan en het leven vieren. In dankbaarheid en vertrouwen.

Kom je ook? We beginnen de avond in de hal van de Westerhelling en we zullen rond de klok in de tuin samenkomen voor een mooi ritueel.

Praktisch

Wanneer:                 Woensdag 1 november 2023
Aankomst:               18.45 uur. Het programma start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 21 uur duren. Daarna is er gelegenheid om nog iets te drinken.
Aanmelden:             Via dit formulier kun je je aanmelden.
Er kunnen ongeveer 40 mensen deelnemen.
Kosten:                     We vragen een bijdrage van 5 euro. Wil je dit overmaken op bankrekeningnummer NL55TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Stichting Leerhuis Westerhelling.

Gaat het regenen? Dan raden we aan een paraplu mee te nemen.

Gegevens

Datum:
1 november 2023
Tijd:
19:00 tot 21:00

Locatie

De Westerhelling
Sophiaweg 4
Nijmegen, 6523 NJ
+ Google Maps