Laden Evenementen

« Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Rond het Haardvuur

14 december 2023 - 19:00 tot 23:59

Beste deelnemer aan een activiteit op de Westerhelling,

Opnieuw houden we in de tijd voor het Kerstfeest een avond Rond het Haardvuur. In deze tijd waar veel onverbondenheid zichtbaar en voelbaar is, ben je van harte uitgenodigd samen een avond rond het vuur door te brengen. In de sfeer van onze activiteiten op de Westerhelling, in stilte, zingend, wandelend, luisterend mogen we ons verbonden weten met onszelf, met elkaar en de wereld. Het is een avond om aandachtig, blij en dankbaar te zijn voor wat we bij de Bron van Leven vinden: schoonheid, bezieling, licht en kracht, echt zijn, innerlijke ruimte.

Het is de tijd van de langste nacht, we vieren het Kerstfeest en de overgang van het oude naar het nieuwe jaar. In veel landen, culturen en religies worden feesten gevierd die hun verbinding hebben met Licht en Donker, met uitzien naar het nieuwe Leven. Het is een tijd om stil te worden en stil te staan bij bewust leven.

Wat doen we?

Er is een eenvoudig programma. We zullen stil zijn, zingen, een stille wandeling maken. En aan het eind van de avond is er iets te drinken en ruimte om elkaar te ontmoeten.

Vind je het leuk om iets te bakken?

We zullen de avond beginnen met iets lekkers te eten, bij de koffie en thee. Vind je het leuk om zelf iets te maken en dat mee te nemen? Dat is heel erg welkom! We denken zowel aan iets zoets, als iets hartigs. Bij het aanmeldingsformulier kun je dit aangegeven.

Wandelschoenen en regenkleding

In verband met de stille wandeling is het handig om wandelschoenen en eventueel regenkleding mee te nemen.

Bijdrage

Van ieder wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. De bijdrage kan op de avond zelf voldaan worden, maar mag ook overgemaakt worden: NL55 TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Leerhuis Westerhelling. Dank je wel. Als je bijdrage is overgemaakt is je aanmelding definitief.

Inschrijven

Inschrijven: om je aan te melden vul je dit formulier in.

Overnachten

Voor mensen die van ver komen is het mogelijk om te overnachten (er is beperkt mogelijkheid om te overnachten). We verzoeken je om zelf je ontbijt mee te nemen.We vragen dan een bijdrage van 10 euro extra. Er wordt voor jou een kamer gereserveerd zodra je bijdrage is betaald. Omdat er beperkt ruimte is krijg je een bevestiging als er een kamer voor je is. Wil je gebruik maken van een overnachting? Geef het dan aan bij je inschrijving.

Van harte welkom!

Gegevens

Datum:
14 december 2023
Tijd:
19:00 tot 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

De Westerhelling
Sophiaweg 4
Nijmegen, 6523 NJ
+ Google Maps