Laden Evenementen

« Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Rond het Labyrint: “Loslaten wat in de weg zit”

21 maart - 19:00 tot 22:00

Ik wil op retraite in Nederland, met de individuele en groeps retraites van Leerhuis Westerhelling druk je even op die pauzeknop in je leven.

Rond het Labyrint: “Loslaten wat in de weg zit”

Wil je eens een labyrint lopen? Voel je je thuis bij de sfeer van onze avond Rond het Haardvuur? Dan is deze avond vast iets voor jou. 

Deze tijd, ook wel vastentijd of 40-dagentijd genoemd tussen carnaval en Pasen, kan een tijd zijn om wat meer stil te staan. Om bewuster te kiezen voor dingen, om niet op de automatische piloot door gaan. Het kan een tijd zijn om stil te staan bij wat eigenlijk overbodig is of zelfs in de weg zit om ruimte te maken voor dat wat voor jou werkelijk van waarde is. 

Aandachtig Leven is leven in verbinding met jezelf en je levensbron. Deze bron van kracht en wijsheid kan verstopt raken, er kan allerlei puin bovenop liggen zodat het niet stroomt. Loslaten is ruimte maken; het kan je perspectief geven op groei en verbinding.  Het thema van deze avond op donderdag 21 maart, is “Loslaten wat in de weg zit”. Wat zit mij misschien in de weg, en vraagt om loslaten?  

 Je bent van harte welkom om een avond stil te zijn, te zingen en het labyrint te lopen.  Het wordt een avond rond symbolen en met rituelen.  Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 

Praktisch

Wanneer:                 Donderdag 21 maart 2024
Aankomst:               Het programma start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. Daarna is er gelegenheid om nog iets te drinken.
Aanmelden:             Via dit formulier kun je je aanmelden.
Kosten:                     We vragen een bijdrage van €5,- voor de onkosten. Wil je dit overmaken op bankrekeningnummer NL55TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Stichting Leerhuis Westerhelling?

Gaat het regenen? Dan raden we aan een paraplu mee te nemen.

Zingen 

Vind je zingen fijn? Op woensdagavond 13 maart, de week ervoor, zullen we de liederen oefenen. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, iedereen is welkom! We oefenen van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur, in het Fraterhuis.  

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Westerhelling
Sophiaweg 4
Nijmegen, 6523 NJ
+ Google Maps