Data, aanmelding en kosten individueel verblijf

Voor de volgende dagen kun je je aanmelden. Aankomst- en vertrektijden zijn tussen 10 – 11 uur en tussen 13 – 14 uur.

 

maandag 3 – donderdag 6 oktober

maandag 10 – donderdag 13 oktober

maandag 17 – donderdag 20 oktober

maandag 24 – donderdag 27 oktober

maandag 31 okt – donderdag 3 november

maandag 7 – donderdag 10 november

maandag 28 nov – donderdag 1 december

maandag 9 – donderdag 12 mei

maandag 5 – donderdag 8 december

maandag 12 – donderdag 15 december. (Let op: op woensdagavond is Rond het Haardvuur. Dat deze avond tijdens de stille dagen is, geeft je de gelegenheid om vanuit een sfeer van stilte deze avond mee te maken. Uiteraard is het niet verplicht deel te nemen aan Rond het Haardvuur.)

maandag 19 – donderdag 22 december

 

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. In dat formulier kun je aangeven welke dagen je wilt komen.

Na aanmelding belt Conny Stuart je graag even om te horen of je nog vragen hebt én om je alvast van harte welkom te heten.

 

Kosten en betaling

Voor het gehele verblijf van 4 dagen vragen we een bijdrage van minimaal € 100,-.

Mocht je meer willen betalen dan is dat welkom; daar kunnen wij weer zinvolle dingen mee doen.

Je kunt betalen door de kosten over te maken op bankrekeningnummer NL55 TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Leerhuis Westerhelling. Vermeld hierbij duidelijk je naam en de data van je verblijf.

Je aanmelding is definitief als je betaling op deze rekening is bijgeschreven. Je ontvangt hier geen bevestiging van – onze ervaring is dat het overschrijven altijd goed verloopt. Als je verhinderd bent, krijg je het betaalde bedrag terug. Vanwege de administratie die dit met zich meebrengt houden we van dit bedrag dan wel € 10,- annuleringskosten in. Meld je dus pas aan als je zeker weet dat je daadwerkelijk kunt komen.