Gastvrouwen van Stille Dagen 35+

Mijn naam is Maaike Marissink (1988).

Stilte is voor mij de afgelopen decennia uitgegroeid tot een plek van thuiskomen. We leven in een hectische tijd, waarbij de tegenstroom naar eenvoudig en aandachtig leven van wezenlijk belang is. Voor mij is de Westerhelling een plek om stil te staan, aandachtig aanwezig – en ontvankelijk te zijn.  Vanuit liefde wens ik bij te dragen aan deze plek, waarbij ik het licht door kan geven aan anderen.

 

Ik ben Ciska Berk en ik ben geboren in 1980.

Al een aantal jaar heb ik de stilte en open ruimte mogen ervaren in het Stiltehuis en bij andere activiteiten van het Leerhuis Westerhelling. De stilte en de ruimte voelen om écht te mogen zíjn brengen mij in verbinding met de kern, met mezelf en met de ander. Ik wil heel graag bijdragen aan deze stilte en open ruimte voor anderen waarin iedereen echt mag zijn.

Terug naar Stille Dagen 35+