Rond het Haardvuur

Donderdag 17 december 2020

In de week voor het Kerstfeest houden we altijd een avond Rond het Haardvuur. Je bent er van harte voor uitgenodigd!

Het is een avond om aandachtig, blij en dankbaar te zijn voor wat we bij de Bron van Leven vinden: schoonheid, bezieling, Licht en Kracht, echt zijn, innerlijke ruimte.

Het is een tijd om stil te worden en stil te staan. In veel landen, culturen en religies worden feesten gevierd die hun verbinding hebben met Licht en Donker, met uitzien naar het nieuwe Leven. Het is de tijd van de langste nacht, we vieren het Kerstfeest en de overgang van het oude naar het nieuwe jaar.

In de sfeer van onze activiteiten op de Westerhelling ben je uitgenodigd om een avond door te brengen in stilte, met meditatie, zingen en een stille wandeling. Er is een eenvoudig programma.

Het is aan te bevelen warme kleren, regenkleding en wandelschoenen mee te nemen in verband met de stille wandeling.

Bijdrage:

Van ieder wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd. De bijdrage kan op de avond zelf voldaan worden, maar mag ook overgemaakt worden: NL55 TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Leerhuis Westerhelling.

Wil je iets bakken? Graag!

We zullen de avond beginnen met iets lekkers te eten, bij de koffie en thee. Vind je het leuk om zelf iets te maken en dat mee te nemen? We denken zowel aan iets zoets, als iets hartigs. Als je dit van plan bent, wil je dat dan even bij je aanmelding vermelden. Zo weten we wat er aan lekkers zal zijn.

Inschrijven en overnachten:

Om deze avond goed te kunnen organiseren is het belangrijk dat we weten hoeveel mensen er komen. Daarom verzoeken we je om je via dit formulier  aan te melden. Voor mensen die van ver komen is overnachting in het fraterhuis mogelijk (maximaal 7 kamers).

Wil je gebruik maken van een overnachting? Geef het dan aan bij je inschrijving. We vragen een bijdrage van 5 euro extra. Er wordt voor jou een kamer gereserveerd zodra je bijdrage is betaald. We verzoeken je dan om zelf je ontbijt mee te nemen.

Je kunt je tot zondag 13 december aanmelden. 

 

Lokatie:

Fraterhuis de Westerhelling.

 

Heb je nog vragen, dan kun je Conny een mail sturen.
Van harte welkom! En voel je vrij om mensen uit te nodigen. Wel fijn als je hen ook even aanmeldt.
We zien uit naar een mooie avond!

Annelieke, Clara, Conny, Corina, Elisabeth, Maaike en Thomas

Overige projecten: