Corona en de Westerhelling

Vanwege het coronavirus en de richtlijnen die het RIVM geeft, vervallen alle activiteiten van het Leerhuis Westerhelling.

Zodra er meer bekend is over  het opnieuw opstarten van activiteiten, zullen we je hiervan op de hoogte brengen. Het kan zijn dat dit betekent dat we op zoek moeten naar andere data voor verschillende activiteiten.

We hopen dat jij en je naasten in goede gezondheid zijn,  en we zien er naar uit je weer op de Westerhelling mogen ontmoeten! 

Nieuwe projecten, nieuwe collega’s!

Het Leerhuis Westerhelling is volop in beweging. Lees verder »

Ervaringen van onze buitenlandse gasten

Van 14 tot en met 17 oktober was er een groepje mensen uit Europa te gast op de Westerhelling. Zij zijn verbonden met de fraters Maristen, en kwamen om kennis te maken met onze projecten, en om te ervaren wat Aandachtig Leven vanuit een mariale spiritualiteit voor ons betekent en waaraan we herkenbaar willen zijn in onze begeleiding. Lees verder »

Leerjaar: “Mijn weg vinden”

Het was een mooie start van de derde bijeenkomst van het Leerjaar Spiritualiteit, op 1 november. Het thema was deze twee dagen: “Mijn weg vinden”.  Lees verder »

Stille Dagen 35+

Heb je deelgenomen aan een meerdaagse van het Leerhuis en ben je ouder dan 35 jaar? Je kunt je weer inschrijven voor Stille Dagen 35+!

Champagnatfeesten: Minder denken – Meer liefhebben

Op 6 juni was de feestdag van Marcellinus Champagnat, wat dit jaar opnieuw op twee dagen gevierd is. Op 6 juni met een Eucharistieviering, en op zaterdag 8 juni een door Leerhuis Westerhelling georganiseerde feest- en bezinningsdag. Lees verder »

Ciska Berk en Maaike Marissink

Gastvrouwen van de pilot “Stille Dagen voor 35+”. Lees verder »

Gedachte van Manu

Voor afgelopen Witte Donderdag heeft Manu Wingens deze gedachte geschreven:

liefde voor het Licht – wenden naar het Licht – overgave aan het Licht Lees verder »

Diploma Geestelijk Begeleider uitgereikt aan Thomas Volman

Thomas heeft de opleiding Geestelijk Begeleider aan de School voor Spiritualiteit van het Titus Brandsma Instituut afgesloten met het behalen van het diploma. Lees verder »