naar een leven dat bij jou past!

In verband met de aangescherpte corona-maatregels zijn de eerste twee weekenden doorgeschoven naar volgend jaar. 

Komend najaar start op de Westerhelling een nieuw jaartraject: “Verder op Weg”.  Een aanbod voor jou, als je na “Aandachtig op Weg met Etty Hillesum” en/of het Leerjaar Spiritualiteit het verlangen hebt om je te blijven verdiepen.

Ook in “Verder op Weg” zijn Aandachtig Leven belangrijke woorden die de kleur geven aan het programma van de weekenden, en de sfeer waarin je met een groep samen een jaar optrekt.

In dit jaar zijn advent (de tijd die direct vooraf gaat aan kerstmis), het Kerstfeest, Pasen en Pinksteren momenten die je bijzondere betekenis kunnen geven aan de verdieping van thema’s die voor jou belangrijk zijn.

In vier weekenden en drie tussentijdse bijeenkomsten (in een kleinere groep) verbind je vier levensthema’s met je eigen leven.  Je maakt kennis met bronnen uit mystieke wijsheids-tradities, die het uitgangspunt zijn voor persoonlijke vorming en onderlinge uitwisseling.

Vanuit een vaste programmastructuur, geven we samen vorm aan de inhoud. Stille tijd, autobiografisch schrijven, groepsgesprekken, creativiteit en spel maken hier onderdeel van uit.

De begeleiders van dit programma zijn Corina Frans, Ineke Tacq en Karina Aarts.

Er zijn minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers.

 

Heb je interesse, dan nodigen we je uit deze website te verkennen!

Je vindt informatie over de aanleiding, de thema’s, de doelgroep, de data en tijden, het huis en je kamer, de kosten en de aanmelding.