Verder op Weg

Verder op Weg

naar een leven dat bij jou past! Meer informatie »

Stille Dagen 35+

Stille Dagen 35+

Er is nieuws!
Vanaf 2022 is iedereen, ouder dan 35 jaar, welkom om aan de Stille Dagen voor 35plussers deel te nemen, ongeacht of je al eerder deelgenomen hebt aan activiteiten van het Leerhuis Westerhelling. Tot nu toe waren deze Stille Dagen alleen voor mensen die al deel hadden genomen aan een van onze activiteiten, maar daar komt per 2022 dus verandering in. Wees welkom!

Meer informatie »

Champagnatdag

Champagnatdag

 

VERWONDERING

Zaterdag 10 juli 2021
12.30 – 19.00 uur

 

“Wat heeft onze wereld dan nodig (…)? Zich openstellen voor de schoonheid van stilte, van verwondering, van dankbaarheid. Het menselijk hart smacht daarnaar, ook al kiest het niet altijd de juiste weg om het te bereiken.” – Emili Turú, frater Marist, in “hij gaf ons de naam van Maria”. Fr. Emili was twee jaar geleden onze gast.  Meer informatie »

Rond het Haardvuur

Rond het Haardvuur

Vanwege de coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk om in de week voor het Kerstfeest een avond Rond het Haardvuur te houden.

We wensen iedereen licht en warmte in deze bijzondere tijd. Meer informatie »

Een Reis naar Binnen

Een Reis naar Binnen

Website: www.eenreisnaarbinnen.nl

“Een reis naar Binnen” zijn individuele begeleidingsgesprekken voor jonge mensen van 18 t/m 35 jaar die ernaar verlangen meer in verbinding te komen met wie ze echt zijn en van daaruit te gaan leven in de wereld.    Meer informatie »

Aandachtig op Weg

Aandachtig op Weg

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor Aandachtig op Weg

In een reeks van 7 bijeenkomsten gaan we samen in op verschillende levensthema’s aan de hand van het dagboek van Etty Hillesum. Aandachtig op Weg is gericht op bewustwording en verdieping van je eigen spiritualiteit in het dagelijks leven. Het helpt je om je een meer aandachtige levenshouding eigen te maken en gevoeliger te worden voor spirituele, mystieke ervaringen in je eigen leven. Het gaat om het herkennen, onder woorden brengen en delen van deze ervaringen. Meer informatie »

Stiltehuis Nijmegen

Stiltehuis Nijmegen

Website: www.stiltehuis-nijmegen.nl

Het Stiltehuis biedt jonge mensen van 18 t/m 35 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een stilteretraite van enkele dagen. Stilte helpt je om stil te staan bij wat op dit moment echt belangrijk is in je leven en contact te maken met de stilte in jezelf. Meer informatie »

Huis van Aandacht

Huis van Aandacht

Website: www.huisvanaandacht.nl

Het Huis van Aandacht is een oefenplaats voor leven met aandacht. Het is een huis voor jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar die het verlangen hebben hun dagelijks leven met (meer) aandacht te leven. Het Huis van Aandacht organiseert reeksen van 2 weekenden waarin we dit proces inoefenen en ondersteunen.    Meer informatie »