Westerhelling

Over ons

Conny Stuart

Je kunt me op de Westerhelling vinden, een plek die mij sinds mijn studententijd bijzonder dierbaar is. Na jarenlang met veel plezier bij Stichting Moria gewerkt te hebben, ben ik nu hier onder andere begeleider van een Reis naar Binnen.

Op deze plek heb ik mogen ervaren hoe belangrijk echte aandacht is, ontmoetingen met gelijkgestemden en verstilling. Hoe helend het is om ruimte te ervaren voor jezelf, om stil te staan bij wat er beweegt in jou. En zo te kunnen groeien.

Bij een Reis naar Binnen mogen we een tijdje met elkaar optrekken. Het is als het samen op pad gaan. Samen wandelend, met onze gezichten dezelfde kant uit, kijken we rustig naar wat er allemaal te zien is. Wat komen we tegen onderweg?

Er is ruimte voor waar het in jouw leven werkelijk over gaat en wat er echt toe doet. Ik geloof dat wij op ons mooist zijn als we onszelf zijn. Authentiek, in verbinding met onszelf en met anderen om ons heen. 
En dat daar ook een sleutel te vinden kan zijn voor gelukkig(er) leven.

Jij bepaalt de route en de weg, en ook het tempo. Misschien vraag ik je soms om te vertragen, omdat mijn ervaring is dat belangrijke vragen en thema’s tijd en geduld verdienen. Als je rustig aankijkt wat er is, volgt vanzelf wel wat de volgende stap op je weg is.

Ben je benieuwd? Zullen we dan gaan?

Conny@leerhuiswesterhelling.nl