Westerhelling

Labyrint 30 mei (2)

Reis naar binnen •

Een begeleidingstraject met persoonlijke gesprekken

Start with
the ground
you know,
the pale ground
beneath your feet,
your own
way to begin
the conversation.

 

– Citaat uit David Whyte’s gedicht: ‘Start Close’

Wil jij op een innerlijke reis om jezelf beter te leren kennen?
Lijkt het je fijn om even op een pauzeknop te drukken en vanuit rust weer verbinding te voelen met wie je werkelijk bent?
 Stap dan in ons persoonlijke begeleidingstraject ‘Reis naar binnen’.

‘Reis naar binnen’ is de tegenbeweging van het teveel bezig zijn met de buitenwereld: met wat anderen van je willen, de impulsen die naar je toekomen en de onrust die dat kan geven. Het is een innerlijke ontdekkingstocht die je helpt jezelf beter te leren kennen: een weg van verstillen, ontspannen, aandachtig kijken, luisteren en voelen.

Je leert wat je nodig hebt om weer thuis te komen bij jezelf en keuzes te maken die bij je passen. Zodat je met meer bewustzijn, kracht en vreugde je weg kan vervolgen. In verbinding met de Bron van levenskracht en wijsheid die in jou aanwezig is.

Praktische informatie •

Een gesprek duurt ongeveer 1 uur. Het aantal gesprekken en de frequentie ervan bepalen we samen.

De gesprekken vinden plaats in het fraterhuis van de Westerhelling, Sophiaweg 4 in Nijmegen.

De gesprekken worden begeleid door Conny Stuart, Elisabeth Wiersma, en Ineke Tacq.

‘Een reis naar binnen’ wordt grotendeels financieel gedragen door de fraters Maristen. Daarom zijn de kosten voor jou bijzonder laag: we vragen €12,50 per gesprek.

 

Je kunt per gesprek betalen door het bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL55TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Stichting Leerhuis Westerhelling. Vermeld hierbij RNB, je naam en de datum van het gesprek. Je ontvangt hier geen bevestiging van. Onze ervaring is dat het overschrijven altijd goed verloopt.

Wat 'Een reis naar binnen' biedt 
 •

‘Reis naar binnen’ bestaat uit individuele gesprekken die je helpen om weer in verbinding te komen met je kern. Zodat je vanuit daar kan gaan leven. 
Bij de Westerhelling hebben we verschillende begeleiders die elk op hun eigen manier een stuk met je mee willen wandelen. We werken niet met een vooropgezet plan maar stemmen het traject af op jou.

We willen aansluiten bij waar jij bent en ontvankelijk blijven voor wat er op jouw weg komt.

 

Neem gerust contact op met een van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.